12 DE JUNY – SERRAT DEL FIGARÓ

serrat entrada

 

Osona acollirà la NIT PER LA RECERCA A LA CATALUNYA CENTRAL, en benefici de la Càtedra de la Sida i Malalties Relacionades de la UVic – UCC.

La Fundació Lluita contra la Sida, la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, i l’Insitut de Recerca de la Sida IrsiCaixa organitzen per al 12 de juny la NIT PER LA RECERCA A LA CATALUNYA CENTRAL. Es tracta d’un sopar espectacle a l’espai de celebracions el Serrat del Figaró de Taradell.

L’objectiu d’aquest esdeveniment social, en el qual hi participaran diferents personalitats de l’actualitat cultural, musical, política i gastronòmica del país, és recaptar fons per continuar avançant en la lluita contra la sida, de la qual Catalunya és pionera al món.

Els diners aconseguits aniran directament als investigadors de la UVic-UCC implicats en la Càtedra de la Sida i Malalties Relacionades de la UVic – UCC, dirigida pel Dr. Bonaventura Clotet, i els situarà en la primera línea mundial de la recerca en aquestes malalties.

La intenció és que Osona aculli la primera Nit per la Recerca i que les següents edicions se celebrin a La Garrotxa i al Bages.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s